Over ons

Multivision 3D Visualisaties heeft zich sinds 1997 bewezen als betrouwbare partner op de markt van Vastgoedcommunicatie.

Het leuke van ons begin was dat we echt aan het pionieren waren met nieuwe technieken zoals 3D tekeningen en Photoshop. Dit alles stond nog echt in de kinderschoenen en veel bedrijven zagen er op dat moment het nut nog niet van in. Het was toch immers normaal om een woningen te kopen met alleen een plot van een bouwtekening?!

Gelukkig zijn de tijden veranderd en is het inmiddels een vereiste om met wervende en zeer realistische 3D impressies van zowel het exterieur als het interieur de verkoop op te starten.

In de afgelopen jaren zijn wij blijven pionieren met nieuwe technieken en leggen we voor onszelf, elke dag weer, de lat hoger!

Elke presentatie moet portfolio waardig zijn!

Onze diensten zijn:

 • 3D visualisatie
  3D visualisaties zijn onmisbaar om uw nieuwbouwproject of product perfect te visualiseren! Vol sfeer, perfecte camera standpunten en uiteraard overtuigend!
 • Artist Impression
  3D artist impressions worden door onze 3D artiesten gemaakt met een perfect oog voor compositie, belichting, sfeer en detail. Klanten bevestigen zelfs dat onze 3D impressies waarde verhogend werken omdat het project in 1x perfect en met kwaliteit in de markt wordt gezet!
 • 3D animatie
  Onze 3D animaties zijn wervende video’s die uw project op een dynamische en boeiende wijze presenteren. Compleet met sfeervolle belichting, oog voor detail, echt realistische bewegende mensen, muziek, voice-over en sound effects.
 • 360 graden VR Tour
  Onze Next Level 360 VR Tours gaan meerdere stappen verder dan wat u ‘gewend bent’. Wij verzorgen op locatie de 360 fotografie, 360 video, drone foto’s en drone video. Dit alles gieten wij in een bijzondere interactieve tour waarmee men het project echt kan ervaren!
  Diverse elementen kunnen in de tour toegevoegd worden zoals: 360 VR video, Live panorama, Live Guided Tour, drone panorama, foto’s video, boeken, shop/kopen, voice over, locatie/omgeving info, restyling voor/na, multi-language etc. etc..
 • 360 VR video
  360 VR videos in 8k zijn dé manier om uw evenement of locatie perfect in beeld te brengen! Men kan interactief rondkijken in de video, perfect de sfeer ervaren, nog eens terugkijken maar dan een andere kant opkijkend. Het is zelfs mogelijk om live 360 video te streamen vanaf de locatie en om het nog mooier te maken zet je natuurlijk je VR-bril op zodat je er ‘werkelijk’ bent!
 • Drone video-/(360)fotografie
  Wij beschikken uiteraard over onze eigen drone zodat we alles zelf in de hand hebben en zeker zijn dat alles perfect wordt.
 • 2D / 3D plattegronden
  2D en 3D plattegronden zijn ideaal om de mogelijke indeling van een woning fraai en sfeervol weer te geven. Onmisbaar voor uw (digitale) brochure.

Wie zijn wij?

Wij werken met een professioneel en gedreven team van gemiddeld 14 ervaren specialisten, verspreid over meerdere locaties.
Onderstaande personen zijn graag bereid om u te adviseren of mee te denken over de optimale presentatie voor uw project:

Henk Groeneveld

Eigenaar
henk@multivision3d.nl

Steve Koops

Projectmanager
steve@multivision3d.nl

Raymond Groeneveld

Midden en Noord Nederland
raymond@multivision3d.nl

Enkele opdrachtgevers

Contact

Wil je meer weten over ons en hoe wij werken?
Neem dan contact met ons op of kom langs voor een heerlijk kopje koffie of thee.

Telefoon

+31 (0)43 302 01 01

info@multivision3d.nl

Adres

Statensingel 2
6217 KD Maastricht

  Bekijk en volg ons ook op onze social media: