Interieur impressies en ontwerp

Project: het maken van interieur impressies en 2D plattegronden tbv bovenwoning Johannes Verhulststraat 107A-2 in Amsterdam Zuid
Opdrachtgever: Handel -en Exploitatie Maatschappij Nieuwezijds BV.
Een fantastische dubbel bovenhuis -met eigen entree- gelegen op de 2e en 3e verdieping met een dakterras, op eigen grond. Het huis kent een ongeëvenaarde luxe en is zeer ruimtelijk ingedeeld en biedt een adembenemend uitzicht op het stijlvolle Cornelis Schuytplein.

De woning heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. De ‘master bedroom’ heeft een luxe badkamer en een walkincloset met inbouwkast. De plafondhoogte op beide etages is ruim 3 meter. De voorgevel is 12 meter breed en telt het bijzondere aantal van 5 grote schuiframen. Hierdoor is er een enorme lichtinval en een prachtig uitzicht direct op het stijlvolle Cornelis Schuytplein.

Deze woning is gelegen midden in de mooiste buurt van Amsterdam Zuid. In de directe omgeving zijn bezienswaardigheden te vinden zoals het Concertgebouw, het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum, het Vondelpark en winkelstraten zoals de PC Hooftstraat en de Cornelis Schuytstraat.

Kortom: Hier kunt u “wonen in stijl en luxe”