3D Animatie & Film

U zoekt een betrouwbare en gespecialiseerde partner voor de vervaardiging van een dynamische en hoge kwaliteit 3D animatie? Dan vindt u bij Multivision 3D de juiste vakmensen.

Specialisten

Wij zijn gespecialiseerd in de productie van realistische en hoogwaardige 3D-animaties binnen nagenoeg elk budget. Voor ons gedreven en ervaren team vormt iedere opdracht weer een nieuwe uitdaging. Binnen dit traject zetten wij onze expertise in om uw wensen zo nauwkeurig mogelijk om te zetten in een concreet product.

Voor nagenoeg elk budget ontwikkelen wij hoogwaardige 3d animaties. Of het nu gaat om een eenvoudige low-budget animatie of een hoogwaardige 3d animatie inclusief bewegende mensen, dieren, geluidseffecten, voice-over, muziek… In principe is alles bij ons mogelijk én zullen wij uw project uiteraard binnen budget en tijdsbestek optimaal realiseren.

Klik hier voor onze meest besproken en meest bekeken 3D animatie die wij mochten maken voor Stal Tops te Valkenswaard t.b.v. de Longines World Champions Tour. (Zie ook een nieuwsartikel over dit project op: http://www.dehoefslag.nl/laatste-nieuws/springen/3d-animatie-toekomstplannen-tops.html)