360 graden Video of een 360 VR Tour laten maken?

Of het nu om 360 video gaat, een 360 vr tour of een combinatie hiervan met nog vele extra mogelijkheden, wij nemen de uitdaging aan!
Waar velen stoppen met een 360 graden foto, gaan wij nog een flink aantal stappen verder!

360º VR Tour met 360 Video van B&B Mollenvlied

Deze 360 VR Tour met 360 video toont deze schitterende locatie van Mollenvlied te Vaassen in hoge beeldkwaliteit met een combinatie van 360 graden panoramafoto’s, 360 graden video’s en uiteraard ‘normale’ foto’s en video’s. Compleet met 360 video en geluid zodat men de locatie optimaal en super realistisch in hoge kwaliteit kan ervaren!
Onze Next Level 360 graden tours kunnen eenvoudig met een code op uw website geplaatst worden.
Laat uw klanten uw locatie in 360 graden, realistisch, eerlijk en optimaal ervaren en natuurlijk, als ze er toch zijn, direct boeken!

Open de tour!

360º VR Tour Heerlijk Hernesseroord

Deze 360 VR Tour hebben wij gemaakt voor project Heerlijk Hernesseroord.
Op basis van 8 360 graden interieurimpressies, gewone in- en exterieurimpressies en plattegronden hebben wij deze tour mogen maken.

Open de tour!

360 Virtual Reality Tour in 3D

De beste manier om uw nieuwbouwproject interactief en realistisch te presenteren!
Bij dit project hebben we het nog niet bestaande nieuwbouwproject Vliethaven gemonteerd in 360 foto’s van de bestaande situatie zodat men een perfect beeld krijgt van het toekomstige beeld wanneer de bouw gereed is. Dit kan uiteraard prima gecombineerd worden met onze 3D visualisaties of artist impressions.

Open de tour, sleep rond met de muis, klik op hotspots, ga met je muis over woningen, klik een woning aan…
Laat je verrassen met deze Next Level Virtual Tour!

Open de tour!

360º VR Tour met 360 video Brightspace

Onze 360 Tour van Brightspace toont bezoekers perfect hoe men er kan komen, hoe het er van buitenaf uitziet, dat er een wandeling gemaakt kan worden in de naastgelegen Kazematten en natuurlijk het interieur. Tevens tonen wij de faciliteiten zoals een info balie, keukens en meeting rooms!
Ook hier hebben we gebruik gemaakt van 360 graden fotografie (8k!), 360 video, plattegronden die exact laten zien waar men zich bevindt en we kunnen extra info, foto’s en video’s in de tour plaatsen.
Tevens kunnen we voor elk bedrijf dat zich in het pand bevindt een aparte tour maken die specifiek voor dat bedrijf gemaakt is.

Open de tour!

360º Video

Een 360 graden video wil zeggen dat u terwijl u ergens virtueel ‘bent’, alles en iedereen beweegt… en u kijkt 360 graden in de rondte!
Video waarbij je alles nog eens tot in detail en ook wat achter je gebeurd is kan terugkijken.
Bekijk dit voorbeeld van een bruiloft in 360 graden!

Open de 360 video!